Terapia Bowen in clinica noastra din Bucuresti!

Tehnica Bowen este un sistem terapeutic dinamic, cu aplicare pe muschi si tesut conjunctiv. Este denumita si tehnica manuala homeopata.

  • Tratamentul cu tehnica Bowen (Bowtech) se face FARA dezbrăcarea pacientului.
  • Prin aplicarea terapiei Bowen se obtine ameliorarea multor afectiuni specifice. Inlatura DUREREA.
  • Tehnica Bowen aplicata imbunătăţeşte postura corpului
  • Tratamentul Bowen se aplica fără risc atât copiilor, cât şi vârstnicilor

Tehnica Bowen poate rezolva probleme de sanatate acute sau cronice.

Tehnica Bowen actioneaza holistic, prin activarea mecanismelor de autovindecare, propriii organismului.

Aceasta se bazeaza pe reactivarea memoriei celulare si a capacitatii de autovindecare a creierului.

Tehnica Bowen consta in sedinte repetate in care terapeutul aplica miscari usoare, ferme in diverse puncte ale corpului, in functie de afectiunea fiecarui pacient.

Tehnica Bowen ofera rezultate spectaculoase in ameliorarea oricarei afectiuni, daca persoana care apeleaza la terapie nu s-a nascut cu aceasta afectiune, in cea mai mare parte dintre cazuri ajungandu-se la vindecarea totala.

Terapia Bowen nu se adreseaza unei singure afectiuni, ci intregului corp, restabilind echilibrul, prin intermediul sistemului nervos vegetativ.

Sunt afectiuni care se rezolva intr-o singura sedinta (lumbago, colica renala etc), altele (cancer, diabet, artrite) care necesita luni bune de terapie.

Numarul sedintelor necesare  nu poate fi estimat pentru ca depinde  de reactia corpului in vindecare.

Majoritatea oamenilor traiesc astazi in conditii de stres, ceea ce duce la o supra stimulare a SNV, generand diverse afectuni in corpul fizic. Tehnica Bowen identifica trauma emotionala, generand vindecarea acesteia si implicit a afectiunii fizice.

Spre deosebire de alte tehnici manuale, tehnica Bowen permite corpului sa se vindece pe sine, sa prioritizeze vindecarea cu minima interventie a terapeutului.

Datorita subtilitatii acestei metode si a reactiei prelungite a organismului la tratament, alte forme de terapii manipulative aplicate cu patru zile inainte si cinci zile dupa tehnica Bowen, pot interveni in eficienta tratamentului.

Tarife Terapia Bowen Bucuresti

Adulti – 80 lei /sedinta

Copii – 30 lei/ sedinta

Pensionari – 60 lei /sedinta

Terapia Bowen Bucuresti rezultate vizibile

Durata unei sedinte de terapie Bowen

Timpul de desfasurare a unei sedinte depinde de reactiile corpului, poate dura intre 30 si 90 de minute

Cere o programare sau pune intrebari in formularul:

Testimoniale Terapie Bowen in Bucuresti

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maria, Bucuresti

Ma simt foarte bine in urma terapiilor aplicate in clinica. Daca pana acum eram dependenta de medicamentele pentru poliatrita si glanda tiroida, de cateva luni nu mai am nevoie de niciun medicament. Am energie pentru tot ce am de facut, nu mai obosesc, iar starea mea generala este din ce in ce mai buna. Recomand tuturor celor care au probleme de sanatate. Multumesc.

 

Irina, Bucuresti

Am reusit dupa cateva sedinte sa scap atat de durerile de spate cauzate de statul indelungat la birou cat si de starile de oboseala si anxietate. Mai mult, analizele de sange au intrat in parametrii normali. Am incercat cu scepticism terapia Bowen, dar rezultatele ma determina sa o recomand cu caldura. Multumesc !

Ecaterina,  Bucuresti

Aceasta terapie este absolut fabuloasă! Recomand din suflet tuturor! Si curaj!
Curajul de a fi tu însuți intr-o lume plina de măsti, implica ASUMARE! Asumarea responsabitatii vieții tale, este un act de mare curaj !
Iar terapia aceasta vindeca! Vindeca sufletul ….ca atare ,si trupul.
Multumesc din inima!

Valentina, Bucuresti
Am apelat la Bowen clinique pentru sotul meu fiind foarte bolnav. Am inceput terapia in urma cu 3 luni, cu pasi marunti si multa incredre. Un om de 73 de ani, cu arteriopatie obliteranta, carotida si o artera coronara infundate, diabet tip 2, parkinson, neoplasm vezica urinara, avand prescrise de medicii specialisti numeroase medicamente, manca putin si aproape ca nu mai avea putere sa lupte cu toate afectiunile. Dupa 2 luni de cand am inceput terapia Bowen, medicul i-a recomandat sa nu mai ia medicamentele pentru diabet, nemaifiind necesar. Daca inainte nu putea merge mai mult de 100-150 m fara sa se opreasca pentru a se odihni, azi plecam in plimbari lungi fara a ne mai opri pentru odihna. Asteptam rezultatul analizalor de sange si sunt sigura ca modificarile sunt mult mai numeroase. Multumesc specialistilor de la Bowen Clinique din Bucuresti, sunt convinsa ca am ales bine.